29 nov. 2015 | 08:58

Aplicația Star Wars îți personalizează ceasul Android Wear

ACTUALITATE
Aplicația Star Wars îți personalizează ceasul Android Wear

Pentru că au trecut deja vreo două zile de când am vorbit ultima oară de Star Wars, acum aflăm că aplicația omonimă a ajuns pe Android Wear.

Cu cât ne apropiem mai mult de lansarea cel de-al șaptelea episod din franciza Star Wars, cu atât suntem asaltați de un val și mai mare de informații pe marginea fenomenului cultural. Marketing-ul celor de la Disney pe marginea prodului se poate spune că a atins cote alarmante. În momentul în care poți să cumperi și cuburi de gheață în formă de Death Star ca produs oficial sau un tocător pentru bucătărie cu acealși branding, este clar că nu mai există nici o limită.

Dacă sunteți totuși de părere că trebuie să vă aflați în permanență la curent cu ce se întâmplă în universul Star Wars, aplicația de mobil dezvoltată de Disney este ideală. Disponibilă pentru Android, aceasta funcționează ca un portal oficial către anunțuri legate de fimele din serie, teme, emoticoane, GIF-uri și multe altele. În plus, în fiecare zi vă afișează într-o notificare ceva drăguț despre respectiva dată în asociere cu Star Wars.

Cel mai important update pentru respectiva aplicație de mobil introduce suportul pentru Android Wear. ,,Acest update extinde experiența voastră Star Wars pe ceasurile cu Android Wear începând cu o față de ceas atrăgătoare și interactivă la care se adaugă ora, data, vremea probabilă și câte informații tip trivia despre Star Wars. direct la încheietură.

Cu alte cuvinte, descărcați acum gratuit aplicația Star Wars pe smartphone și, în câteva secunde, veți fi și mai ancorați în această lume SF minunată. Aceasta este adresa de Google Play de unde o puteți lua gratuit. Nu uitați că aplicația oficială Star Wars de mobil nu vă obligă să aveți și un Android Wear. Acela este complet opțional, chiar dacă amplifică efectul vizual.

star_wars_android_wear-522x640star_wars_android_wear-522x640

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele