27 nov. 2015 | 13:28

Alien: Covenant va fi primul film dintr-o nouă trilogie

ENTERTAINMENT
Alien: Covenant va fi primul film dintr-o nouă trilogie

Conform celor mai noi informații, Alien: Covenant ar urma să fie filmul de debut al unei noi trilogii din seria creată de Ridley Scott.

Ridley Scott vrea să renunțe la seria Alien, iar conform unor informații publicate de cei de la Verge, acesta are de gând să producă trei noi filme Alien. Asta în condițiile în care, până de curând, se credea că Prometheus a fost primul din această nouă trilogie. Scott însă a contrazis zvonurile, menționând, printre altele, că următorul film nu va fi numit Prometheus 2, ci Alien: Covenant.

Prometheus s-a născut din frustrarea lui Scott legată de faptul că nu a realizat decât un film Alien (pe cel din 1979), după cum a declarat regizorul în cadrul unei conferințe din Sidney. ”Am fost uimit de faptul că în toate cele trei filme care au urmat, nimeni nu a adresat întrebările -De unde provine extraterestrul? Cine l-a creat și de ce?-Întrebări de bază. Astfel, am venit cu ideea de Prometheus, film care începe să explice cine l-ar fi putut crea pe extraterestru și de unde provine acesta”, a declarat Scott.

Alien: Covenant va fi o continuare a Prometheus, acțiunea având loc după evenimentele prezentate în acel film. Cele două producții care vor fi lansate ulterior vor fi și ele, la rândul lor, continuări, care ne vor ajuta să înțelegem mai bine cum s-a ajuns la situația din primul Alien. Este important să luăm în seamă faptul că Ridley Scott, de obicei, nu realizează sequel-uri, însă de data aceasta, probabil încearcă să repare într-un fel greșelile făcute de regizorii Alien 3 și Alien Resurrection.