27 nov. 2015 | 17:13

Acest mic difuzor oferă efecte vizuale atunci când redă muzică

ACTUALITATE
Acest mic difuzor oferă efecte vizuale atunci când redă muzică

Boxe wireless sunt o mulțime pe piață. Multe sunt simple, mici și extrem de accesibile, altele sunt făcute din fier forjat și merg pe benzină. Totuși, puține îți oferă un joc de lumini atunci când redau muzică.

Dacă ai nostalgia adidașior cu becuri multicolorate în tălpi, sau a rolelor cu beculețe în roți din anii ’90, atunci invazia de lumini neon oferită de Shining Bluetooth Speaker va fi ca o călătorie în timp. E adevărat, această mică funcționalitate este singurul lucru care face noua boxă de la Elecom să iasă în evidență, însă dacă îți oferă un minimum de distracție, nu văd de ce nu ai da banii pe așa ceva.

Shining Bluetooth Speaker are un aspect tech foarte atractiv. Suprafața boxei este plină cu LED-uri care se aprind imediat cum începe să sune muzica, iar dacă un anumit format de iluminare nu-ți convine poți muta pe altul.

Dacă ai nevoie de o mică sursă de iluminare animată într-o petrecere privată, poți pune muzica pe această boxă și îți vei putea impresiona în mod plăcut invitații. Boxa poate fi conectată la opt aparate compatibile deodată, iar LED-urile pot lumina în șapte formate diferite, ce sunt ideale pentru a stabili o atmosferă plăcută în camera unde ai petrecerea.

Boxa Shining Bluetooth Speaker se vinde, momentan în Japonia pentru 56 de dolari, și va fi curând valabilă în toate magazinele online.