29 sept. 2015 | 13:45

Această tabletă UTOK cu procesor Intel are o reducere considerabilă

ACTUALITATE
Această tabletă UTOK cu procesor Intel are o reducere considerabilă

UTOK continuă seria de campanii de vânzare de scurtă durată și, începând de marți, aplică o reducere de 37% pentru modelul iQ1000.

Potrivit oficialilor, modelul de tabletă UTOK iQ1000 este destinat productivității și nu este foarte greu de ce înțeles de ce. Tableta vine la pachet cu o husă cu tastatură, care le va fi de folos celor care au de trimis multe emailuri sau care vor să facă ultimele modificări ale unui raport în Excel înainte de o ședință importantă.

Tastatura se conectează la această tabletă UTOK iQ1000 prin intermediul unui cablu micro USB, iar husa specială protejează dispozitivul împotriva șocurilor și zgârieturilor.

Tableta cu display HD de 10 inch are un procesor Intel Atom cu patru nuclee, 1GB memorie RAM și 8GB spațiu de stocare. Această configurație asigură că sarcinile de zi cu zi – browsing, editare de documente, vizionatul filmelor – decurg fără probleme.

Singurul inconvenient ar fi că tableta rulează Android 4.4 KitKat și nu cea mai nouă versiune, adică Android Lollipop, dar dacă ai nevoie de un dispozitiv ieftin care să își facă treaba, probabil că nu vei fi foarte deranjat de acest aspect.

UTOK iQ1000, timp de 48 de ore, este disponibilă la pretul special de 499 lei, pe site-ul UTOK.