28 dec. 2014 | 12:19

ZTE Speed face minuni cu un preţ de doar 100 de dolari

ACTUALITATE
ZTE Speed face minuni cu un preţ de doar 100 de dolari

Prin amalgamul de lansări de telefoane din ultima perioadă, micuţul Speed in imaginea de mai jos ar putea să impresioneze prin preţ şi performanţă.

zte-speed

Nu trece o zi fără să auziţi de unul sau mai multe terminale proaspăt lansate. Printre acestea se numără şi noul un terminal decent, cu performanţe bune şi un preţ de 100 de dolari. Deşi momentan se comercializează doar prin Boost Mobile în SUA, având în vedere că preţul e nesubvenţionat, este foarte probabil să ajungă şi în ţara noastră, chiar dacă nu cu acelaşi nume.

În ceea ce priveşte configuraţia hardware, ,,micul vitezoman” are din start un avantaj prin prisma compatibilităţii cu cele mai performante reţele 4G LTE. Dacă operatorul vostru suportă HD Voice, ZTE Speed este compatibil şi cu acest tip de comunicaţii. Este construit în jurul unui panou de 4,5 inci, iar la interior ascunde un quad core tactat la 1,2 GHz de origine necunoscută. Sistemul de operare preinstalat este Android 4.4 KitKat. Bateria este de 2000 mAh, iar conectivitatea include WiFi N şi Bluetooth 4.0. Partea de captură este o combinaţie dintre două camere, 2 megapixeli pentru selfie-uri şi 5 MP pe spate. Camera principală are la bază un senzor FSI cu suport pentru HDR şi bliţ LED.

Rămâne să vedem cât timp va mai trece până când astfel de aparate cu performanţe bune vor fi oferite gratuit celor care se angajează la un abonament pe doi ani la unui dintre operatorii autohtoni.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele