26 nov. 2014 | 14:38

Zappiti Player 4K este un player multifuncţional cu Android

ACTUALITATE
Zappiti Player 4K este un player multifuncţional cu Android

Deşi Smart TV-urile au micşorat interesul pentru gadgeturi precum Zappiti Player 4K, e bine de ştiut că există pentru conţinut multimedia.

zappiti 4k player

Într-o perioadă în care ne este foarte uşor să redăm orice tip de conţinut multimedia de pe telefon, tabletă sau direct de pe TV, cei de la Zappiti încearcă să vă tenteze cu un încărcat de funcţii utile.

Punctul forte al noului Zappiti Player 4K constă în abilitatea acestuia de a reda majoritatea formatelor video şi audio, inclusiv cele mai noi standarde, precum HEVC sau H.265. Dacă televizorul vostru este 4K, gadgetul de mai sus nu doar că redă conţinut video la rezoluţie Ultra HD, dar se descurcă de minune şi pe partea de upscalling – mărirea artificială a rezoluţiei conţinutului video prin postprocesare. În plus, în tandem cu un sistem audio de calitate, vă puteţi bucura de conţinut de necompresat HD de înaltă rezoluţie pe 24 biţi /192 KHz.

La interior poate găzdui fără probleme un hard disk de 3,5 inci de o capacitate dorită de voi. Prin funcţia hot swap, acesta din urmă poate fi scos şi înlocuit în orice moment. Un slot USB 3.0 şi un cititor de carduri SD nu fac decât să sporească şi mai mult numărul surselor de pe care puteţi viziona filme. Pentru a reda fluent conţinut HD din reţeaua locală, are un port Gigabit Ethernet, iar conectivitatea WiFi este asigurată de două antene. Poate rula orice aplicaţii din Google Play, dar interacţiunea prietenoasă cu întreaga voastră colecţie de conţinut multimedia se realizează prin Zappiti Media Center V4 sau XBMC (Kodi).

Noul Zappiti Player 4K va putea fi achiziţionat la un preţ de aproximativ 250 de euro până la finele acestui an.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele