14 iul. 2014 | 10:00

Sony Xperia Z3 – funcţii noi şi aceeaşi cameră foto

ACTUALITATE
Sony Xperia Z3 - funcţii noi şi aceeaşi cameră foto

Prototipurile telefoanelor inteligente ajung din ce în ce mai rapid pe internet, iar Sony Xperia Z3 nu dezminte acest trend. 

sony-xperia-z3-l55t-leak

În ultima perioadă au început să circule pe internet tot mai multe imagini şi specificaţii ale unor terminale nelansate. Deşi la acest capitol se poate considera că iPhone 6 este pe primul loc, nu este deloc exclus ca aceste imagini cu Sony să fie autentice.

Dacă sunteţi fani ai terminalelor de vârf de la aţi observat că diferenţele estetice între Xperia Z1 şi Xperia Z2 nu au fost revoluţionare, iar respectivul trend are toate şansele să se menţină şi când vine vorba de Xperia Z3. Imaginile de mai sus au fost postate pe un cont de pe rețeaua socială chineză Baidu.

Conform respectivei postări, în capturile de mai sus poate fi observat Xperia Z3 sau Sony L55t. Numele de cod din urmă este o variantă creată pentru reţeaua TD-LTE a China Mobile. Configuraţia hardware a acestuia include un Snapdragon 801 MSM8974AC şi rulează din start Android 4.4.4. Ca un mic detaliu, ,,bătrânul” Xperia Z2 foloseşte un SoC un pic mai slăbuţ cu numele de cod MSM8974AB. Ca dimensiuni, noul aparat pare să fie similar cu Xperia Z2 şi primul Galaxy Note, adică 5,2 inci. Senzorul de captură din spatele camerei principale nu s-a schimbat şi rămâne la 20,7 megapixeli.

Întregul corp al smartphone-ului pare simplificat ca linii de design, deşi nu ştim sigur dacă nu cumva aceasta este doar o variantă de Xperia Z2 ce urmează să fie lansată în următoarea perioadă. Ca fapt divers, dacă este vorba de Xperia Z3, telefonul va avea cel mai probabil parte de o lansare oficială în cadrul IFA 2014 de la Berlin în septembrie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele