30 apr. 2014 | 17:00

WatchDogs este disponibil acum în bundle-ul pentru GeForce GTX

ACTUALITATE
WatchDogs este disponibil acum în bundle-ul pentru GeForce GTX

WatchDogs este un titlu destul de interesant pentru gameri și nu era decât o chestiune de timp până când ar fi fost inclus într-un bundle.

Nvidia WatchDogs

Începând de astăzi, cine achiziționează o placă video din seria Nvidia GeForce GTX 760 sau 660, sau chiar mai bună, va primi în pachet și un cupon pentru jocul WatchDogs. Desigur, ca orice bundle, nu toți retailerii au această oferă inclusă, așadar e bine să vă uitați atent atunci când cumpărați o nouă placă video, dacă retalerul sau producătorul respectiv este afiliat acestui bundle. Șansele sunt ca atunci când achiziționați o placă video nouă să beneficiați de performanțele superioare ale acesteia, iar WatchDogs nu este un titlu necunoscut. 

watchdogs-nvidia-geforce-gtx-bundle-graphic

Pentru o listă cât mai completă de retaileri puteți accesa pagina Nvidia, de unde se poate lua și codul respectiv. România este pe listă, însă nu se menționează nimic de magazinele și producătorii care au acest bundle, prin urmare este posibil să fie valabil pentru toate produsele vândute în retail la noi în țară.

WatchDogs nu este încă lansat oficial și va fi disponibil începând cu data de 27 mai 2014, în toată zona Europei și în Statele Unite. Trailer-ul jocului se află mai jos: