27 feb. 2014 | 14:00

Video Hands-on ASUS Zenfone, de la MWC 2014

ACTUALITATE
Video Hands-on ASUS Zenfone, de la MWC 2014

ASUS este prezent la MWC cu noua serie de smartphone-uri Zenfone, cu diagonale de 4, 5 și 6 inci. Să vedem câteva detalii, în acest Hands-on ASUS Zenfone.

ASUS Zenfone

Foto: Playtech.ro (ASUS Zenfone )

ASUS Zenfone este un produs care încearcă să acopere mai multe categorii de utilizatori, fiind disponibil în configurații diferite și în trei variante de dimensiuni ale display-ului. Toate dispozitivele vin preinstalate cu aproape cel mai nou sistem de operare, Android 4.3, și vor primi în curând update-ul la Android 4.4 KitKat. Diferențele de configurație dintre ele sunt destul de semnificative.

Varianta de 4 inci vine cu o rezoluție de 480×800 pixeli, un procesor Atom dual-core la 1.2 GHz, o greutate de 115 grame și un acumulator de 1200 mAh.

Varianta de 5 inci are un display cu rezoluție 1280×720 pixeli și un procesor Atom dual-core cu HyperThreading, 1 GB memorie RAM și un acumulator ceva mai potent de 2050 mAh. Greutatea acestuia este de 144 grame.

Ultimul și cel mai mare model are aceeași rezoluție a display-ului ca modelul de 5 inci, un acumulator și mai mare, de 3300 mAh, și un procesor cu frecvența de 2.0 GHz, tot produs de Intel. Greutatea acestuia este de aproape 200 de grame, însă surprinzător nu pare greu de utilizat sau ținut în mână.

Toate trei cele trei modele au un ecran protejat de Gorilla Glass 3, un material pe care ASUS îl folosește acum și pe dispozitivele mainstream sau low-end, și sunt construite dintr-o singură bucată de aluminiu, fiind astfel foarte robuste, după cum se vede și în acest Hands-on ASUS Zenfone. Vom vedea în curând și care este prețul acestora și care dintre modele vor fi disponibile și la noi în țară.