04 iun. 2014 | 07:32

Vertu Signature Touch e smartphone-ul perfect pentru pretenţioşi

ACTUALITATE
Vertu Signature Touch e smartphone-ul perfect pentru pretenţioşi

Vertu Signature Touch e tipul de telefon pentru cei cu buzunarul larg, care vor un smartphone exclusivist și care, pe lângă manufactura specifică, aduce acum specificații tehnice de top.

vertu-signature

Au început de ceva timp să circule pe internet nişte zvonuri legat de un smartphone Vertu ipotetic care, pe lângă trăsăturile de design atrăgătoare şi materialele premium, va veni cu o configuraţie hardware high end. Respectivul terminal tocmai a fost confirmat oficial, poartă Signature Touch.

Pe din afară vorbim de aceleaşi trăsături clasice care au transformat produsele Vertu în idealul de telefon al multor utilizatori cu bugete generoase. Similar cu produsele anterioare ale companiei britanice, Signature Touch va fi realizat în mare parte dintr-un aliaj de titan clasa 5 ultra rezistent, în timp ce o parte semnificativă din spatele carcasei este mascată cu piele naturală de viţel. Ecranul nu este protejat cu Gorilla Glass, cum au toţi ,,muritorii” la smartphone-urile recente, ci cu safir, mult mai rezistent şi mai scump.

, de către o singură persoană, la fabrica din Anglia, telefoanele Vertu au semnătura creatorului pe tăviţa de la SIM. Noul Vertu Signature Touch incorporează un display de 4,7 inci Full HD cu o densitate de pixeli de 473 de pixeli pe inch. Partea de procesare este asigurată de un procesor Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,3 GHz, 2GB de memorie RAM şi un spaţiu de stocare standard de 64GB. Camera de 13 megapixeli ar trebui să imortalizeze cadre spectaculoase, în parte şi datorită faptului că a fost optimzată de inginerii de la Hasselblad, creatorii camerelor medium-format de câteva zeci de mii de euro. Telefonul din imaginile alăturate este compatibil cu standardul de încărcare wireless Qi şi vine preinstalat cu Android 4.4.

Deoarece se pare că mai lipsea un element din ecuaţie pentru a justifica fabulosul preţ de aproximativ 36.550 de lei, partea audio din noul smartphone Vertu este asigurată de Bang&Olufsen, alături de care a fost optimizat chip-ul audio şi tot ei au oferit cele două difuzoare stereo.

vertu-signature-touch-workshop

Citește mai mult despre marca Vertu

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele