14 oct. 2014 | 10:00

Vertu lansează cu Bentley un nou smartphone inaccesibil şi atrăgător

ACTUALITATE
Vertu lansează cu Bentley un nou smartphone inaccesibil şi atrăgător

Pe sistemul cine se aseamănă se adună, au anunţat zilele trecute un smartphone intitulat Signature Touch.bentley-vertu-signature-touch

În imaginea de mai sus puteţi vedea în detaliu cea mai nouă creaţie a englezilor de la Vertu. Aceasta poartă numele de Vertu Bentley Signature Touch şi, pe lângă faptul că va fi foarte scumpă, arată şi foarte bine.

La doar câteva zile de la anunţarea unui alt model premium cu numele de , noua colaborare cu Bentley este de fapt o variaţie a unui smartphone care există deja în portofoliul Vertu. În definitiv, Signature Touch a fost lansat în luna iunie a acestui an, doar ca acum să vedem pe aceeaşi carcasă ataşată emblema celor de la Bentley. În contextul în care acel telefon avea un preţ de pornire de aproximativ 10.000 de dolari, vă daţi seama că o colaborare cu un alt brand premium nu va face decât să sporească şi mai mult valoarea de piaţă a aparatului.

Din fericire, acesta măcar integrează o configuraţie hardware decentă, astfel, nu veţi cheltui o sumă fabuloasă doar pentru un dispozitiv de iniţiat apeluri telefonice. Vertu Bentley Signature Touch este construit în jurul unui display full HD de 4,7 inci protejat cu cristal safir. Partea de procesare este asigurată de un procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2,3 GHz. De capturi foto video se vor ocupa două camere, una principală de 13 megapixeli şi o a doua de 2,1 megapixeli. Cantitatea de stocare este de 64GB. În rest, suportă încărcare wireless prin standardul Qi, are NFC şi este compatibil cu reţelele LTE. Sonorizarea va fi asigurată de un sistem certificat Dolby Digital Plus.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele