25 iun. 2014 | 14:37

UTOK aduce un nou smartphone octa core în România

ACTUALITATE
UTOK aduce un nou smartphone octa core în România

Compania românească UTOK a anunțat astăzi cel mai nou smartphone pe care-l va vinde pe piața locală, de asemenea și vârful său de gamă. Utok 5008 este denumit cel mai accesibil smartphone dual SIM octa core de pe piață. 

UTOK_5008-1

Telefonul are un procesor Mediatek 6592 cu opt nuclee, ce rulează la o frecvență de 1,7 Ghz. Cipul grafic este unul Mali-450, iar memoria RAM este de 2 GB. Ecran de 5 inci are rezoluție HD.

Capacitatea de stocare a telefonului este de 8 GB, dar poate fi extinsă cu 32 de GB prin slotul microSD. Bateria are o capacitate de 2.500 de miliamperi, în timp ce camera foto are 8 megapixeli, iar cea frontală 5 megapixeli.

Telefonul rulează Android Jelly Bean 4.2, din păcate. UTOK oferă câteva beneficii pentru a convinge clienții să cumpere acest terminal – garanție de cinci ani, o lună de filme și TV prin Seenow, dar și un voucher Zonga pentru o lună.

Prețul recomandat pentru telefonul de la Utok este de 999 de lei. Pe piața din România, Allview și Evolio au adus telefoane cu procesorul Mediatek octa-core.

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele