03 iul. 2014 | 17:32

Următorul „mini“ pentru Sony: apar primele informații despre Xperia Z3 Compact

ACTUALITATE
Următorul „mini“ pentru Sony: apar primele informații despre Xperia Z3 Compact

Sony a intrat în lumea telefoanelor „mini“ cu modelul Z1 Compact. Acum, se pare că sare o generație și trece direct la Z3 Compact. 

Sony Xperia Z2 FOTO Razvan Baltaretu

Sony Xperia Z1 Compact „ e așa cum ar trebui să fie un telefon „mini“, adică dimensiuni mai reduse, dar dotările la fel de bune ca ale modelului mare. PocketNow informează că Sony ar trece peste Z2 Compact, iar următorul „mini“ va fi Z3 Compact. Deocamdată, există un screenshot cu meniul „Despre“, unde figurează Android 4.4.2 KitKat.

Telefonul ar avea un ecran de 4,5 inci HD, un procesor Snapdragon 801 la o frecvență de 2,5GHz per nucleu (e quad-core) și o memorie RAM de 2GB. Până acum, e în linie cu ceea ce oferă Xperia Z2 – review pe „Adevărul“. Se adaugă o cameră de 20 megapixeli cu senzor Exmor Sony și una frontală de 2,1 megapixeli.

Până acum, HTC și-a anunțat modelul mini, e vorba de One mini 2, care e mai mult o actualizare a celui de anul trecut decât o versiune redusă a One (M8), și Samsung are Galaxy S5 mini. Cât despre Sony, după despărțirea de Ericsson și-a făcut un obicei din a lansa câte două modele de vârf în fiecare an. Xperia Z3 este așteptat în septembrie, la IFA 2014, rămâne de văzut dacă respectă calendarul de până acum.

Primele informații despre Xperia Z3 Compact.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele