13 feb. 2014 | 00:28

Un reporter a uitat să își șteargă istoricul browser-ului înainte de a intra în emisie

ACTUALITATE
Un reporter a uitat să își șteargă istoricul browser-ului înainte de a intra în emisie

Canalul de știri WGNTV din Chicago realiza un material despre expunge.io, un website special ce ajută tinerii să își curețe cazierul dacă au mai puțin de 18 ani. Reporterul a încercat să demonstreze cum funcționează site-ul folosind browser-ul telefonului mobil.

Reporter Browser History

Acesta și-a folosit iPhone-ul pentru demonstrație. Ceea ce a uitat însă reporterul a fost să își șteargă istoricul browser-ului, istoric care s-a dovedit a fi destul de ”murdar”, chiar cu bookmark-uri către site-uri de pornografie. Nu e nici o problemă să accesezi aceste website-uri de divertisment adult, mai ales pe dispozitivul propriu și nu pe cel de la serviciu. Totuși, să arăți asta lumii întregi în timpul programului la serviciu nu este un lucru tocmai de dorit. Partea amuzantă a acestei întâmplări este că materialul pe care îl realiza televiziunea era destinat în principal tinerilor cu vârsta până în 18 ani, așa încât istoricul browser-ului său se încadra în target. Clipul nu mai este disponibil pe site-ul televiziunii, și nici linkurile de pe YouTube nu mai funcționează.

Oricum, astfel de întâmplări au loc destul de des și se datorează în principal neatenției, de aceea este probabil mai bine să te gândești ce spui sau faci… înainte de a o spune sau face, nu?