10 mart. 2014 | 11:50

Un nou concept iWatch – simplu și clasic

ACTUALITATE
Un nou concept iWatch - simplu și clasic

Chiar dacă nu ştim nimic oficial despre , internauţii creativi îşi manifestă în continuare talentul pe marginea acestui subiect.

concept iwatch

Majoritatea smartwatch-urile disponibile la această oră pe piaţă emană un aer ostentativ de gadget, fără a se potrivi neapărat utilizatorilor care au o afinitate pentru ceasuri clasice. Deşi Apple s-ar putea la un moment dat să creeze un astfel de aparat, până atunci, avem deja multe concepte interesante care vin în întâmpinarea tuturor tipurilor de utilizatori.

De această dată, ne-a atras atenţia noul al studentului la design Tomas Moyano din Argentina. Cu o sensibilitate pentru produse Apple, acesta propune o idee complet diferită faţă de ce am mai văzut până acum. După cum se poate observa în imaginea de mai sus, designul este unul clasic, cu o faţă rotundă şi un accent pe simplitate. Scoţând din ecuaţie butoanele, porturile şi difuzoarele, rezultatul este mai trainic, datorită faptului că e rezistent la apă şi praf. Având în vedere zgomotul de afară, de cele mai multe ori, un avertisment sonor nu este foarte evident. Ca urmare, întreaga parte de anunţare a notificărilor preluate de la smartphone, de această dată, se realizează prin vibraţii. În final, acest smartwatch ipotetic încorporează nişte elemente interesante şi asta e cel mai important.

Presimt că în următoarele luni vom vedea multe astfel de variante de concept iWatch, în acelaşi ritm în care dezbatem concepte de iPhone. Personal, m-aş bucura ca Apple să ne lase cu gura căscată cu un smartwatch deosebit, nu cred însă că acest lucru se va întâmpla prea curând.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele