20 dec. 2014 | 16:07

Ultimul update RunKeeper adaugă suport pentru GPS-ul din smartwatch-urile Android Wear

ACTUALITATE
Ultimul update RunKeeper adaugă suport pentru GPS-ul din smartwatch-urile Android Wear

Cei de la RunKeeper au adăugat suport pentru dispozitivele Android Wear în urmă cu ceva timp, iar acum aplicația se poate folosi de GPS-ul de pe acestea fără a mai fi nevoie de smartphone.

runkeeper 1

Cel mai nou update de la RunKeeper vine în ajutorul tuturor celor care dețin un smartwatch Android Wear cu GPS. Actualizarea adaugă suport pentru GPS, astfel încât utilizatorii se vor putea folosi de acesta fără a mai fi nevoie să aibă telefonul aproape.

Conform celor de la RunKeeper, după ce porniți aplicația pe telefon, veți putea lăsa telefonul în casă dacă ieșiți afară. Pe parcursul călătoriei, veți putea, totuși, să vă folosiți de GPS, iar odată ce ajungeți acasă, toate detaliile vor fi păstrate până când conectați telefonul la dispozitivul purtabil. Cea mai nouă versiune RunKeeper are numărul 5.1 și menționăm iar că se adresează în principal posesorilor de smartwatch cu GPS, un exemplu fiind Sony SmartWatch 3.

De asemenea, update-ul aduce suport pentru căștile SMS Audio BioSport care au monitor cardiac încorporat. Astfel, nu va mai fi nevoie de un alt dispozitiv pentru a vă măsura ritmul cardiac deoarece căștile se vor ocupa de acest aspect. Singurul lucru pe care va trebui să îl faceți este să conectați căștile la telefon și să ”apăsați un buton”. Puteți afla mai multe despre noua actualizare de pe blogul oficial RunKeeper.