14 nov. 2014 | 17:06

Ubisoft pare că dă vina pe AMD pentru problemele cu Assassin’s Creed Unity

ACTUALITATE
Ubisoft pare că dă vina pe AMD pentru problemele cu Assassin's Creed Unity

Assassin’s Creed Unity a avut parte de un interes mare până la lansare atât pentru modul cum trebuia să arate cât și pentru povestea jocului.

Assassin's-Creed-Unity

Din păcate, așa cum poate ați auzit deja, Assassin’s Creed Unity are destul de multe probleme încă de la lansarea acestuia și se pare că Ubisoft, creatorul jocului dă vina pe AMD pentru acestea.

Suntem conștienți de faptul că performanța grafică a lui Assassin’s Creed Unity poate fi afectată destul de mult de anumite configurații de GPU și CPU-uri AMD. Aceste probleme nu sunt experimentate de majoritatea jucătorilor însă puteți sta liniștiți, Ubisoft și AMD vor continua să lucreze împreună pentru a rezolva problemele și vom oferi mai multe informații odată ce acestea sunt disponibile.” este declarația oficială a celor de la Ubisoft.

Este interesant faptul că aceste probleme afectează doar versiunea de PC a jocului și că într-un fel producătorii jocului dau vina pe AMD, având în vedere că Xbox One și Play Station 4 folosesc hardware tot de la AMD. Există review-uri ale jocului care sugerează că alte PC-uri ce folosesc GPU-uri de la Nvidia experimentează și ele aceleași probleme cu acest titlu. Este de asemenea ciudat că Ubisoft nu a observat aceste bug-uri în timpul dezvoltării și testării jocului, însă cu atât de multe posibilități de configurare ale unui PC ar fi fost imposibil să ghicească care din combinații ar putea afecta performanța jocului.