27 mart. 2014 | 14:35

Twitter permite acum adăugarea a până la 4 imagini

ACTUALITATE
Twitter permite acum adăugarea a până la 4 imagini

Twitter permite acum adăugarea a până la patru imagini în mesajele scrise și „tăguirea” alți utilizatori.

Twitter Photo

În caz că cineva se îndoia de lipsa de implicare a companiei și a serviciului în domeniul fotografiei, de astăzi, în cadrul mesajelor postate pe Twitter, putem uploada până la 4 imagini și putem tăgui pe oricare din utilizatorii serviciului în acele imagini.

Din fericire, există o limită de 10 tag-uri pentru fiecare imagine, probabil maximul de persoane care pot încăpea într-un selfie, astfel încât să fie și vizibili. Măsura este una interesantă și limitează spam-ul care apare deseori pe unele imagini de pe Facebook.

Imaginile vor apărea ca un colaj în Twitter, iar atunci când sunt accesate pot fi vizualizate la dimensiunea completă. Momentan, capabilitatea de a uploada patru imagini este disponibilă doar din aplicația iPhone, însă reprezentanții companiei spun că funcționalitatea va veni foarte curând și pentru utilizatorii Android și pentru cei care folosesc serviciul de pe web.

Funcția tagging funcționează la fel ca pe Facebook – cel care primește tagul primește și o notificare și poate dezactiva acel tag dacă nu dorește să apară pe imaginea respectivă.