11 feb. 2014 | 11:35

Tiny Bird, o clonă Flappy Bird este disponibilă pentru Pebble

ACTUALITATE
Tiny Bird, o clonă Flappy Bird este disponibilă pentru Pebble

Tiny Bird este cea mai populară aplicaţie pentru Pebble la ora actuală şi, în acelaşi timp, o clonă a defunctului Flappy Bird.

tiny-bird-pebble

Urma să aibă un viitor glorios, din păcate . Aceasta este istoria nefastă a unuia dintre cele mai populare jocuri de iOS şi Android din ultimul an. Cu toate acestea, Flappy Bird se pare că nu a murit complet, având în vedere că respectiva reţetă a ajuns deja să inspire câteva clone, mai mult sau mai puţin reuşite.

Tiny Bird este una dintre acele clone. Un joc pentru smartwatch-ul , acesta poate fi controlat foarte uşor chiar dacă respectivul ceas inteligent nu vine cu touchscreen. În teorie, micuţa păsărică era controlată printr-un tap pe ecran. În cazul ecranului alb negru e-ink monocrom cu o rezoluţie de 144 x 168 pixeli, interacţiunea este asigurată prin apăsarea unui buton de pe lateral.

Acest joc Tiny Bird este creat de Stuart Ha şi pare că reușește să recreeze experienţa pe care Flappy Bird a oferit-o pe smartphone-uri şi tablete. Dacă aveţi un smartwatch Pebble, puteţi oricând să vă descărcaţi jocul din Pebble App Store. Asta dacă nu cumva va dispărea şi acesta într-un mod misterios.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele