01 dec. 2014 | 16:55

The Crew va fi lansat pe 2 decembrie. Creatorii spun că nu vor fi probleme

ACTUALITATE
The Crew va fi lansat pe 2 decembrie. Creatorii spun că nu vor fi probleme

gamerii, dacă va avea parte de o lansare fără prea multe probleme.

the_crew_cars_wallpaper_1920

După ce ne-am enervat teribil pentru că Assassin’s Creed Unity, Driverclub sau Call of Duty Advanced Warfare au avut parte de nişte lansări dezamăgitoare, dezvoltatorii unor titluri cu un buget remarcabil simt o presiune din partea publicului pentru a-şi finisa jocurile cât mai bine. Nu de alta, dar răbdarea celor care investesc 50-60 de euro într-un joc nu mai este la fel de mare precum în urmă cu un an.

The Crew este cel mai nou joc ieşit din mâinile publisherului Ubisoft, iar dezvoltatorii săi se pare că sunt optimişti în ceea ce priveşte iminenta sa lansare de marţi, 2 decembrie. După câteva amânări şi perioade de beta test, acest titlu are mari şanse să nu repete soarta Halo – The Master Chief Collection. Din start, jocul cu maşini ar putea să arată foarte bine, dar să fie şi foarte fiabil, atât offline, cât şi online.

Serkan Hasan, directorul de design pentru The Crew, a afirmat într-un interviu recent că nu este exclus ca potenţiale probleme să apară în jocuri online, dar este încrezător că acestea nu vor ieşi la iveală în cazul jocului la care a lucrat el. Cel mai recent a fost destinat tuturor posesorilor de console şi s-a desfăşurat săptămâna trecută, de luni până miercuri. Pe parcursul verii, a avut loc şi un beta închis destinat utilizatorilor de PC. Aceste experimente au avut ca scop finisarea infrastructurii hardware necesare evitării diverselor probleme. Rămâne să vedem dacă acestea fost şi suficiente.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele