02 apr. 2014 | 12:10

Split App, o nouă aplicație antisocială te ajută să eviţi unele persoane

ACTUALITATE
Split App, o nouă aplicație antisocială te ajută să eviţi unele persoane

Split App este numele unei noi aplicaţii iOS gratuite menite să din viaţa voastră.

Split iOS App aplicatie antisociala

Indiferent dacă este o persoană de care v-aţi despărţit la un moment dat, un fost şef pe care nu l-aţi suportat sau un fost prieten cu care v-aţi certat, oricine are o listă cu oameni pe care îi evită din varii motive. Din păcate, pe sitemul universul este un loc incredibil de mic, ni se întâmplă deseori să ne întâlnim cu unele dintre acele persoane în contexte complet nepotrivite.

Din fericire, agregând puterea informaţiilor postate pe reţelele de socializare, Split App are mari şanse să vă ajute să evitaţi astfel de întâlniri neplăcute pe viitor. Descărcabilă gratuit din iTunes App Store, această aplicație antisocială are o interfaţă simplă şi eficientă pentru a vă atinge scopul. Este suficient să introduceţi numele unor persoane, context în care, aplicaţia va începe să ,,tragă” informaţiile postate de ea sau el pe Facebook, Twitter, Instagram şi Foursquare. Agregând doar elementele de locaţie dintre acele postări, cu o probabilitate destul de mare, veţi fi avertizaţi atunci când vă apropiaţi de o locaţie în care aţi putea să daţi peste fosta iubită. În plus, sunteţi automat avertizaţi dacă la un eveniment de pe Facebook cineva din lista neagră a voastră s-a angajat deja că merge înainte voastră. Nu în ultimul rând, dacă s-a petrecut nefericitul eveniment şi vă aflaţi în aceeaşi incintă, aceeaşi aplicaţie vă oferă cea mai rapidă cale pentru a pleca de la locaţie.

Udi Dagan, CEO şi fondatorul Split App menţionează că i-a venit ideea pentru aplicaţie după ce a avut ghinionul de a se întâlni cu o fostă prietenă la un bar, context în care şi-a convins grupul de prieteni cu care era să se mute la un pub, doar ca şi acolo să dea peste o altă persoane nefericită din trecutul său.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele