19 feb. 2014 | 11:30

Sony Xperia Tablet Z2 arată foarte bine în poze

ACTUALITATE
Sony Xperia Tablet Z2 arată foarte bine în poze

Cu câteva zile înainte de MWC 2014, numărul zvonurilor se înteţeşte, motiv pentru care acum vedem primele imagini cu de la Sony.

sony-xperia-tablet-z2-leak

În urmă cu exact un an, Sony câştiga nişte review-uri pozitive pentru noua sa tabletă lansată la MWC 2013, era vorba de . Chiar dacă nu foarte multe dintre acele review-uri s-au reflectat în achiziţii, Sony are toate motivele să-şi reînnoiască portofoliul de tablete.

Ca de obicei, cei de la @evleaks au postat zilele trecute pe internet o imagine cu ceea ce pare a fi următoarea tabletă de la Sony. Cu numele de Xperia Tablet Z2, fotografia de mai sus aferentă tabletei a fost însoţită de un set complet de specificaţii. Aparent, ne putem aştepta la aceeaşi diagonală de 10 inci cu un display de invidiat şi o carcasă destul de rezistentă la intemperii. La interior, este previzibil un procesor Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,3 GHz, 3GB RAM şi sistemul de operare Android 4.4 KitKat preinstalat. În ceea ce priveşte designul, modificările nu sunt foarte evidente, în schimb s-ar putea să vedem un salt până la o grosime de 6,4 milimetri.

Cea de a doua imagine, provenită de la echipa @gadgetlabs, ne oferă o informaţie suplimentară despre Xperia Tablet Z2, faptul că va fi disponibiă atât pe alb, cât şi pe negru. Preţul şi disponibilitatea produsului vor fi publice probabil la MWC 2014.

sony-xperia-tablet-z2-leak-2

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele