14 nov. 2014 | 19:24

Sony A6000 vine și în variantă White Christmas Edition

ACTUALITATE
Sony A6000 vine și în variantă White Christmas Edition

Dacă sunteți în căutarea unei camere foto mirrorless atunci Sony A6000 ar putea fi o alegere inspirată mai ales în varianta White Christmas Edition.

Sony-A6000-White-Christmas-Edition

Camerele foto mirrorless nu sunt ieftine, însă oferă performanța și opțiunile unui DSLR într-un pachet mult mai mic. Sony A6000 este până acum unul dintre cele mai populare modele recent lansate, iar o ediție specială pe numele White Christmas Edition nu face decât să întărească această afirmație. Este de asemenea una dintre puținele camere foto mirrorless de culoare albă, pe lângă alternativele de la Samsung desigur. Până acum A6000 a fost oferită cu o carcasă neagră sau argintie. Modelul de culoare albă va veni cu o lentilă 16-50 mm în pachet. Din păcate se pare că lentila este cea standard, de culoare argintie, însă mă indoiam oricum ca Sony să facă un redesign al obiectivelor doar pentru acest model.

În termeni de specificații Sony A6000 are un senzor de 24.3 megapixeli și capabilități ISO de până la 25.600. Aceasta poate fotografia 11 cadre pe secundă și unul din elementele principale pe care le menționează producătorul în construcția acestui model este sistemul de focalizare automată despre care spune că este cel mai rapid de pe piață. În segmentul de camere foto mirrorless desigur.