12 mart. 2014 | 10:00

Sneakerbot II sunt pantofi 3D inspiraţi din Star Wars [VIDEO]

ACTUALITATE
Sneakerbot II sunt pantofi 3D inspiraţi din Star Wars  [VIDEO]

Filme precum Star Wars şi Back To The Future au inspirat unele dintre cele mai interesante , inclusiv pantofii sport Sneakerbot II.

3D-Printed-Sneakerbot-II-Trainers filaflex papuci imprimati 3d

se află pe drumul perfect pentru a deveni mult mai accesibile sau pe pentru a asista organizaţii mai mici sau mai mari în diverse proiecte creative. În acest caz particular, este vorba de o pereche de pantofi, ajunşi la a doua generaţie, cu numele de Sneakerbot II. Sursa principala de inspiraţie a acestui concept de pantofi sport vine din Star Wars şi Back To The Future, nişte francize care ne-au marcat copilăria.

Un astfel de produs a fost proiectat şi realizat de către fondatorul companiei Recreus, Ignacio Gacia. Apogeul unei perioade extinse de cercetare, noii pantofi sunt imprimaţi folosind un material foarte flexibil şi trainic cu numele de Filaflex 1,75mm. Pantoful rezultat prin acest procedeu este atât de maleabil, încât poate fi împăturit şi băgat în buzunar atunci când nu vreţi să-l purtaţi.

Sneakerbot II încorporează mai multe idei foarte atractive într-un mod foarte interesant. Din păcate, având în vedere că vorbim de pantofi, sunt curios de nivelul de relaxare oferit de aceste obiecte vestimentare. La prima vedere, nu vin cu nici o căptuşăleală sau altă particularitate pentru sporirea confortului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele