10 apr. 2014 | 09:19

Smartwatch LG, oficial cu preţ şi dată de lansare

ACTUALITATE
Smartwatch LG, oficial cu preţ şi dată de lansare

Anunţat la scurt timp după demararea proiectului Android Wear, smartwatch-ul celor de la LG se apropie destul de tare de realitate.

Android Wear LG Smartwatch

Ilustrat în imaginea de mai sus este un alt design sub care va veni platforma pentru ceasuri inteligente a celor de la Google. Este vorba de Android Wear. La scurt timp după conferinţa de anunţare a noii platforme software pentru astfel de dispozitive, Motorola şi LG s-au aruncat să vorbească despre propriile lor proiecte de smartwatch-uri. Despre creaţia celor de la , ştim deja majoritatea detaliilor, a rămas să aflăm câteva elemente caracteristice şi despre gadgetul purtabil al companiei sud coreene.

G Watch este numele acestui smarwatch creat de LG şi, pentru prima oară, el şi-a făcut apariţia pe pagina de Facebook a companiei. Cu toate că la momentul respectiv nu se mai ştia nimic altceva despre aparat, oficialii LG au confirmat câteva detalii foarte importante legate de disponibilitate pentru redactorii Pocket-lint. Cel mai probabil, LG G Watch va avea parte de o lansare globală desfăşurată pe parcursul câtorva săptămâni din luna iulie. Preţul pentru el va fi de aproximativ 300 de dolari, foarte similar cu valoarea unui smartwatch Samsung Galaxy Gear.

smartwatch LG

Vizavi de design, formatul din imaginea de mai sus pare să fie cel final care va ajunge în magazine. Aceasta informaţie a fost confirmată după ce ceasul a făcut parte dintr-o prezentare a companiei desfăşurată în Weybridge, Regatul unit. Până în luna iulie mai sunt câteva luni şi, cu toate că LG s-ar putea să aibă pusă la punct întreaga ecuaţie, această perioadă tampon s-ar putea să fie gândită pentru dezvoltatorii care lucrează intens la

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele