20 iun. 2014 | 14:20

Skype 5.1 a fost anunțat pentru iPhone

ACTUALITATE
Skype 5.1 a fost anunțat pentru iPhone

Skype continuă să își îmbunătățească prezența pe dispozitivele iOS, acum prin lansarea versiunii Skype 5.1 pentru iPhone. 

Skype 5.1 iPhone

Skype 5.1 pentru iPhone reprezintă un update de 44 MB care vine cu o serie de funcții și îmbunătățiri, una dintre ele fiind posibilitatea de a edita msajele din chat. Acum, utilizatorul are posibilitatea să adauge prietenii la favoriți , păstrându-i aproape pe cei cu care comunică cel mai des, lista People seamănă acum mai mult cu cea de pe desktop și există un nou filtru numit Skype, în timp ce filtrul Online îi poate sorta pe prietenii care au statusul Online, Away sau Do Not Disturb. Setările noilor filtre pot fi de asemenea salvate.

Microsoft Skype intenționează să aducă noi funcții pentru aplicație și atunci când va veni momentul le vor lansa pentru a oferi o experiență cât mai bună pentru consumatori. Interesant este faptul că, nu mai devreme de săptămâna trecută a fost lansat Skype 5.0 pentru iOS, și este de lăudat faptul că update-urile vin atât de repede pentru platforma celor de la Apple.

Microsoft își dorește undeva în adâncul sufletului să fie mai presus de iMessage, însă momentan se rezumă la fidelizarea utilizatorilor actuali de Skype și mai puțin la atragerea unora noi.