17 ian. 2014 | 10:05

Sharp anunţă o tabletă profesională cu un ecran de 15,6 inci

ACTUALITATE
Sharp anunţă o tabletă profesională cu un ecran de 15,6 inci

Pentru că se înceţoşează din ce în ce mai mult linia dintre un notebook şi o tabletă, cei de la au anunţat zilele trecute o alternativă foarte atractivă.

sharp-15-6-tablet windows 8 igzo

La prima vedere, pare un sistem portabil sau HTCP, acesta este cea mai nouă creație ieşită din laboratoarele pe care vi le-aţi fi dorit autohtone. Modelul RW-16G1 este o tabletă profesională care vine cu un display de 15,6 inci și este instrumentul afacerii de mai sus. O diagonală generoasă, o rezoluţie nativă incredibilă de 3200 x 1800, plus o configuraţie cât se poate de modernă, acestea sunt ingredientele pentru un viitor asistat. Partea de procesare este asigurată de un Intel Core i5-4200U, în combinaţie cu 4GB de memorie RAM şi un mediu de stocare SSD de 128GB. Pe margini, ascunde o conectică destul de generoasă pentru astfel de aparate ultra subţiri şi, datorită unui Mini DisplayPort, a unui cititor de SD-uri sau a câtorva porturi USB 3.0, nu prea veţi avea vreodată nevoie de altceva suplimentar.

În teorie, profesională încearcă să vă atragă atenţia că veţi întâmpina în continuare situaţii dificile la birou, ce nu pot fi soluţionate folosind instrumentele clasice. Contrar aşteptărilor, vine preinstalată cu o licenţă de Windows 8.1 Pro și pare să ofere aproximativ 9 ore departe de priză, în condiţii obişnuite de utilizare.

În parte din cauza rezoluţiei şi a calităţii specifice unui panou atât de revoluţionar, Sharp RW-16G1 nu este un gadget incredibil, este prima tabletă cu Windows 8 de care nu ştiaţi că vă face viaţa mai uşoară. În magazine ar trebui să ajungă oficial începând cu luna martie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele