06 oct. 2014 | 21:19

SanDisk Introduce SSD-ul X300 cu capacități până la 1 TB

ACTUALITATE
SanDisk Introduce SSD-ul X300 cu capacități până la 1 TB

SanDisk introduce cea mai nouă serie de SSD-uri din gama high-performance, și anume modelul X300. SanDisk-X300-SSD Noul SanDisk X300 folosește cea mai nouă tehnologie pentru a oferi o performanță ridicată alături de o corecție de erori foarte bună cu scopul creșterii fiabilității. SanDisk a adăugat o serie de opțiuni noi și software-ului său de administrare odată cu lansarea acestui model. Prin intermediul software-ului SSD Dashboard se poate monitoriza performanța SSD-ului și se pot efectua actualizările de firmware. Câteva din caracteristicile principale ale lui X300 sunt tehnologia flash 1Ynm X3 și nCache 2.0 ce folosește o combinație de cache de tip SLC și TLC pentru a crește viteza de acces. 

”SanDisk X300 este primul nostru SSD ce încorporează tehnologia nCache 2.0 pentru a livra o soluție optimizată și eficientă pentru inginerii de sistem și pentru angajați. Acest SSD destinat segmentului corporate nu numai că oferă performanța de care au nevoie companiile dar ajută inginerii de sistem să reducă costurile și să grăbească procesul de amortizare al investiției.” spune Kevin Conley general manager și vice președinte al segmentului de soluții de stocare SanDisk.

Noul SSD vine atât în variantă de 2.5 inci cu o grosime de doar 7 mm cât și în versiune M.2 2280 și mSATA. Vor exista 4 capacități diferite, 128 GB, 256 GB, 512 GB și 1TB, cel din urmă fiind disponibil doar în variantă de 2.5 inci SATA. Vitezele de transfer ating cifre de 530 MB/s la citire și 470 MB/s la scriere. Cea mai mică versiune are un TBW de peste 72 TB, adică o durată de viață garantată la această cantitate de informații scrisă. Unitățiile vor fi disponibile în cursul lunii Octombrie, și nu există momentan informații despre prețuri.