25 feb. 2014 | 14:37

SanDisk anunţă primele carduri microSD de 128 GB

ACTUALITATE
SanDisk anunţă primele carduri microSD de 128 GB

Printre specificaţiile Galaxy S5, Samsung a strecurat suportul pentru carduri microSD de 128 GB, deşi până la nu mai văzusem această capacitate.

SanDisk microsd card 128gb

Trăim vremuri în care suntem flămânzi după spaţii de stocare cât mai generoase. Chiar şi dacă spaţiul în cloud a devenit mai accesibil, reticenţa multora dintre noi faţă de acest mediu continuă să se reflecte în achiziţii de hard disk-uri externe şi .

Pentru că telefoanele şi tabletele cu Android suportă carduri microSD din ce în ce mai mari şi mai rapide, SanDisk a anunţat oficial în cadrul MWC noile sale carduri SanDisk Ultra microSD XC. Acestea vin cu o capacitate de până la 128GB şi suportă transfer de informaţii cu o rapiditate de clasă 10. La interior, partea de construcţie a necesitat un proces de fabricaţie dezvoltat de la zero pentru a suprapune într-un spaţiu atât de mic 16 cipuri de memorie, fiecare dintre ele mai mici decât un fir păr.

În cazul în care vă întrebaţi la ce vă ajută să aveţi atât de mult spaţiu în deplasare, indiferent dacă împerecheaţi un astfel de card cu un Galaxy S5 sau o cameră GoPro, puteţi salva 24 de ore de filmări HD.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele