01 sept. 2014 | 11:15

Marea curbare: după imagine, Samsung curbează și sunetul în noile soundbar-uri

ACTUALITATE
Marea curbare: după imagine, Samsung curbează și sunetul în noile soundbar-uri

Pentru că panourile curbate sunt la modă în acest moment, cei de la au anunţat primele lor soundbar-uri curbate.

samsung-curved-soundbar curbat

După cum se poate vedea şi în imaginea de mai sus, un soundbar curbat este partenerul perfect pentru un TV de mari dimensiuni care ignoră normele clasice de panouri plane. Cel puţin aceasta este părerea celor de la Samsung, care s-au decis să lanseze o serie de accesorii audio premium destinate celor care au făcut deja o investiţie fabuloasă într-un televizor.

Noile soundbar-uri poartă numele foarte sugestiv de Curved Soundbar şi au codurile HW-H7500/H7501. Se potrivesc cu TV-urile de 55 şi 65 de inci şi împărtăşesc câteva specificaţii cu acestea. Pe lângă o lăţime de doar 42 de milimetri, raza curburii este de 42 cm, aceeaşi cu a televizoarelor curbate produse de compania sud coreeană. Un astfel de soundbar complementează designul TV-ului de deasupra sa prin folosirea de materiale premium precum aluminiu eloxat. Experienţa audio oferită simulează un sistem de tip 8.1 prin introducerea a două difuzoare suplimentare pe care le puteţi instala pe lateralele camerei.

Aceste produse fac parte din conceptul , iar interacţiunea între ele şi TV-uri se realizează fără fire, datorită standardului TV SoundConnect. Nu avem încă un preţ de lansare pentru noile soundabar-uri Samsung, dar ar trebui să vină în lumina reflectoarelor la IFA 2014, context în care vom afla mai multe detalii.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele