04 nov. 2014 | 11:12

Samsung Galaxy S6 va avea parte de un design complet diferit

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S6 va avea parte de un design complet diferit

Lansarea noii iterații din seria Galaxy S se apropie rapid, iar primele zvonuri în legătură cu viitorul vârf de lance al celor de la Samsung deja au apărut.

Data de Lansare Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S6 este mai aproape decât ați crede. Noul telefon, la fel ca oricare alt smartphone din seria Galaxy S, se anunță a fi un device excepțional. Mai interesantă, totuși, este strategia pe care Samsung are de gând să o abordeze de data aceasta. Mai exact, compania coreeană are de gând să se țină de o promisiune pe care a făcut-o cu mult timp în urmă: aceea de a adopta un nou design pentru telefoanele sale cele mai populare. Samsung Galaxy Alpha a fost un prim pas, iar Galaxy S6 ar putea fi următorul și cel mai important.

Conform celor de la Sammobile, viitorul Samsung Galaxy S6 poartă numele de cod Project Zero. Din punct de vedere al design-ului, fiecare nou telefon Galaxy S era creat mai mult sau mai puțin pe baza precedentului, împrumutând mult elemente din construcția acestuia. Pentru Galaxy S6, Samsung se zvonește că ar fi ales să pornească de la zero (de unde și numele de cod folosit în cazul de față), telefonul urmând să aibă un aspect diferit față de predecesorii săi.

Totuși, se pare că Samsung nu a avansat foarte mult cu design-ul telefonului, procesul aflându-se încă în stadiul incipient. Cei de la Phonearena notează că pentru un device care care ar trebui să aducă un suflu nou și care ar trebui să fie lansat în martie, acest lucru este foarte ciudat. Oare coreenii au de gând să se țină de promisiune? Sau poate vor amâna lansarea o perioadă pentru a le acorda mai mult timp celor responsabili cu producția? Răspunsul îl vom afla în toamna anului viitor. Până atunci însă, vor mai apărea cu siguranță numeroase zvonuri în legătură cu viitoarea creație a celor de la Samsung.

Achiziție: Samsung Galaxy S5 este cel mai bun smartphone al companiei, fiind actualizat recent cu versiunea Plus. Îl poți cumpăra de aici la un preț mai mic decât iPhone 6. Că tot am pomenit de Alpha, acest Samsung Galaxy e puțin mai scump și e disponibil în această ofertă. Totuși, cea mai bună alegere ar fi Galaxy Note 4 care oferă și autonomie, și performanțe ridicate.