11 aug. 2014 | 15:16

Samsung Galaxy Note 4, imagini cu noul design

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Note 4, imagini cu noul design

Samsung are o toamnă aglomerată, iar primele imagini  neoficiale cu Samsung Galaxy Note 4 au apărut pe internet, într-o variantă mai detaliată. Putem vedea un telefon realizat cu mai mult stil față de variantele anterioare. 

samsung galaxy note 4
Partea din față seamănă mult cu Samsung Galaxy Note 3, dar partea din spate are o textuă de piele, care pare mai realistă decât cea de anul trecut. Chiar dacă e de fapt plastic, marginile par din metal. Cu toate acestea, Samsung a mai știut să imite metalul foarte bine.

În rest, în imaginile de pe GsmArena putem vedea S Pen-ul, adică stylus-ul inteligent de la Samsung.

Citește mai multe despre Samsung Galaxy Note 4 pe playtech.ro

Telefonul va avea un ecran de 5,7 inci, Quad HD, cu o rezoluție de 2560×1440 de pixeli. De asemenea, ar putea fi două versiuni, dintre care una să aibă procesor Exynos 5433 ca pe Samsung Galaxy S5 Alpha, despre care am scris azi și unul cu Snapdragon 805 și 3 GB de RAM.

samsung galaxy note 4

Camera foto ar urma să fie de 16 megapixeli, potrivit informațiilor International Business Times, cu stabilizare optică a imagini. Alte zvonuri au vorbit inclusiv despre recunoașterea retinei pentru autentificare. Știm sigur că sistemul de operare va fi Android 4.4.4 KitKat. Istoric vorbind, Samsung Galaxy Note a fost cel mai performant telefon al companiei, prezentând trendul pentru anul următor.

Samsung a confirmat practic faptul că va lansa un Samsung Galaxy Note 4 la IFA 2014 de la Berlin. Sud-coreenii au trimis o invitație jurnaliștilor pentru evenimentul de pe 3 septembrie, intitulat, cum altfel, Unpacked.

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele