16 feb. 2014 | 17:20

S-a lansat DLC-ul The Last of Us Left Behind împreună cu un trailer [VIDEO]

ACTUALITATE
S-a lansat DLC-ul The Last of Us Left Behind împreună cu un trailer [VIDEO]

De la creatorii seriei Uncharted, a lăsat anul trecut foarte mulţi gameri cu gura căscată, iar acum a venit momentul pentru primul DLC.

The Last of US Left Behind Trailer

Anunţat în urmă cu câteva luni, primul DLC pentru oficial. Cu numele de Left Behind, acest update include o nouă campanie single player care are toate şanse să vă ţină lipiţi de console pentru câteva ore.

Naughty Dog este un studio cu o istorie încărcată de premii, cele mai multe dintre ele obţinute pentru seria Uncharted. Pentru că şi-au dat seama că mai mai iau o poveste impresionantă de spus şi filmele cu zombi sunt foarte la modă în ultima perioadă, anul trecut au lansat The Last of Us. La nivel global, publicaţiile de specialitate au acordat acelui joc un număr impresionant de peste 230 de calificative cu titlul de jocul anului.

Se pare însă că povestea nu s-a încheiat. Odată cu Lef Behind veţi putea trăi o aventură alături de Ellie şi Riley. Cum era de aşteptat şi de această dată, în fundal, este vorba de supravieţuire, loialitate şi dragoste. Chiar dacă puteţi juca oricând noua misiune, pentru a înţelege un pic mai bine cum s-a ajuns aici, ar fi de preferat să reluaţi întregul titlu sau să-l jucaţi măcar o dată până la capăt.

Cu o dimensiune de aproximativ 5GB, update-ul descris mai sus ar trebui să fie deja disponibil în PlayStation Store. Într-o cu totul altă ordine de idei, tot zilele trecute aproape că s-a confirmat dezvoltarea unui film în jurul poveştii din The Last of Us.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele