30 dec. 2014 | 16:52

Reduceri de sfârșit de an. Gadgeturi la preț special

FEATURE
Reduceri de sfârșit de an. Gadgeturi la preț special

Anul 2014 ajunge la final, iar marile magazine online s-au pregătit cu diverse oferte și reduceri la smartphone-uri, tablete, telefoane, televizoare și alte gadgeturi. Playtech îți oferă o listă cele mai bune reduceri de sfârșit de an. 

reduceri sfarsit de an

Ultimele câteva luni au fost foarte bune pentru cei care au vrut să își cumpere gadgeturi. Totuși, cum nu toată lumea a apucat reducerile de Black Friday, sau pe cele de Crăciun, unele magazine au pregătit și o serie de reduceri de sfârșit de an.

Noi am selectat o serie de produse de la Emag, Flanco și evoMAG, pentru a vă ajută să alegeți cele mai bune gadgeturi la preț special.

Reduceri de sfârșit de an la Emag

Cei de la Emag o țin numai într-o campanie de câteva luni. Ba că a fost vorba de Black Friday, ba de reducerile aniversare, cele de Crăciun, sau chiar de eroarea care a dus la vânzarea unor produse la preț derizoriu, cel mai mare magazin online a avut numeroase surprize pentru clienții săi. Noi am selectat câteva produse care ne-au făcut cu ochiul, dar găsiți oferta integrală aici. 

Cei care vor o tabletă performantă la un preț decent, pot opta pentru Asus Transfomer Book T100. Aceasta are un ecran de 10,1 inch, este dotată cu un procesor Intel Atom de 1,33Ghz și rulează sistemu de operare Windows 8. Mulțumită tastaturii din pachet, tableta se transformă ușor într-un laptop ultraportabil. O puteți cumpăra de aici, la preț redus.

Dacă vă căutați un smartphone cu dotări bune, design rafinat și preț bun, LG G3S este o alegere foarte bună. Smartphone-ul este, practic, versiunea mini a vârfului de gamă LG G3 și are un ecran IPS de 5 inch și rezoluție HD, un procesor quad-core de 1,2Ghz, memorie RAM de 1GB și cameră foto cu focalizare laser de 8MP. Are un preț bun și îl puteți cumpăra de aici.

Pentru că 2014 a fost anul smartwatch-urilor, cei care încă nu au un dispozitiv conectat și la încheietura mâinii pot opta pentru Cogito Pop. Cu toate că numele nu spune mare lucru, Cogito Pop este ceasul inteligent perfect pentru cei care nu au mai avut astfel de dispozitive până acum. Arată ca un ceas obișnuit, însă este capabil să îi avertizeze pe utilizatori când primesc apeluri și mesaje sau emailuri și funcționează cu o baterie de ceas obișnuită care nu necesită reîncărcare. Costă mai puțin decât v-ați aștepta și îl puteți cumpăra de aici.

pop

Reduceri de sfârșit de an la Flanco

Și retailerul Flanco a pregătit o serie de reduceri de sfârșit de an. Gama de produse este largă și puteți găsi chiar și frigidere, de exemplu. Mai jos am selectat trei produse din ofertă, îar toate reducerile de la Flanco le găsiți aici.

Dacă vă gândiți să vă schimbați televizorul, puteți arunca un ochi la Smart TV-ul Samsung 46F5500. Acesta are o diagonală de 116 cm, este full HD și inteligent.  Oferă sunet 5.1 și are trei porturi HDMI. Este dotat cu un procesor dual-core și poate fi cumpărat de aici, la reducere.

Tot cei de la Samsung au și un sistem multimedia pentru sufragerie. Samsung HT-F5200 este un Blu-ray player 3D cu sistem de sunet încorporat. Îl legi la un televizor full HD, introduci un film 3D și te bucuri de o experiență multimedia mai imersivă. Nu este foarte ieftin, dar la reducere parcă își merită banii. Îl poți cumpăra de aici.

Trecem din sufragerie în camera de gaming și vă recomandăm tastatura Logitech G510S. Este unul dintre cele mai bune periferice de gaming de pe piață, oferă o mulțime de funcționalități pentru jucători și o serie de feature-uri inovatoare. O puteți cumpăra de aici, la un super preț 

reduceri sfarsit de an 1

Reduceri de sfârșit de an la evoMAG

La evoMAG sunt reduceri de sfârșit de an la numeroase produse. Găsiți oferta lor aici și include componente, periferice, laptopuri, telefoane și tablete. Mai jos vedeți ce am selectat noi din oferta lor.

Dacă mai aveți de gând să faceți cadouri în această perioadă, puteți opta pentru un eBook reader. TrekStor Pyrus are un ecran cu diagonală de 6 inch, spațiu de stocare de 2GB și poate reda toate formatele cunoscute de cărți electronice. Afișajul e-ink este retroiluminat și puteți cumpăra gadgetul de aici.

Cei care își caută un laptop care să-și facă treaba, dar care să nu le golească buzunarele, pot opta pentru Lenovo IdeaPad B5045. Este un laptop cu o configurație foarte bună, bazată pe un procesor AMD și o memorie RAM de 4GB. Are un ecran HD de 15,6 inch și placă video dedicată. Are un preț redus considerabil și îl puteți cumpăra de aici. 

Iar dacă vreți un aparat foto cu care să imortalizați momentele speciale petrecute cu cei dragi, sau peisaje frumoase, vă recomandăm Fujifilm FinePix S4500. Face fotografii la 14MP și are un zoom optic impresionant, de 30x. Îl găsiți la jumătate de preț, aici. 

reduceri sfarsit de an 2