28 mai 2014 | 21:30

Programul HP Instant Ink se extinde și în UK

ACTUALITATE
Programul HP Instant Ink se extinde și în UK

HP Instant Ink se extinde și în UK, aceasta fiind prima țară de pe continentul European care beneficiază de acest program.

HP Instant Ink

Presupun că mulți dintre voi ați fost în situația în care ați uitat pur și simplu să cumpărați cartușe noi pentru imprimantă. Desigur, și acel moment a coincis cu predarea unei lucrări destul de importante sau a unui raport care nu suferă nici o amânare.

Programul HP Instant Ink este destul de simplu și eficient. Ce reprezintă el mai exact? Compania monitorizează constant nivelul de cerneală din imprimantă, iar când aceasta este aproape de a se termina îți trimite automat un cartuș, la sediul firmei sau acasă, acolo unde ai precizat că este instalată imprimanta.

Programul necesită, desigur, ca imprimanta să aibă conexiune WiFi sau LAN și să fie conectată la internet și configurată pentru a fi recunoscută de HP.

Compania oferă momentan mai multe planuri de tarifare, care depind direct de numărul mediu de pagini printate pe lună. De exemplu, cine nu folosește mai multe de 50 de pagini se poate înscrie în program la 1,99 lire pe lună, abonamentul cu o 100 de pagini costă 4 lire pe lună, iar 300 de pagini 8 lire. Pentru cei care depășesc numărul de pagini printate HP poate taxa următoarele pagini cu 1 liră în plus, iar cei care nu ating limita beneficiază de o reportare a costurilor pe luna următoare.

Sigur, nu pare a fi destul de ieftin, însă, dacă iei în calcul angajamentul companiei că vei avea tot timpul la dispoziție un cartuș plin, pentru a evita situațiile incomode în care pierzi timp și bani căutând un refill în magazinele apropiate, s-ar putea să merite.