10 iul. 2014 | 13:30

DualShock 4 poate fi conectat la smartphone, printr-un adaptor

ACTUALITATE
DualShock 4 poate fi conectat la smartphone, printr-un adaptor

Dacă vreţi să recreaţi pe telefon experienţa de gaming oferită de un PlayStation, puteţi începe cu controller-ul

dualshock-4 dock

Indiferent cât de performante devin tabletele şi smartphone-urile actuale pe partea de putere de procesare, mulţi utilizatori îşi doresc un controller adevărat pentru o sesiune de gaming extinsă. Pornind de la această premisă, se şi găsesc deja pe piaţă câteva controllere speciale pentru smartphone-uri cu Android. Partea interesantă este că, dacă aveţi un PlayStation 4, 4, inclus în pachet, funcţionează de asemenea în tandem cu dispozitive mobile.

Pentru că nu este confortabil să ţineţi smartphone-ul sprijinit de un perete şi voi să controlaţi actiunea de pe ecran prin intermediul gamepad-ului de PS4, un producător japonez cu numele de Spec Computer a creat un dispozitiv care ,,leagă” cele două elemente. Accesoriul este destul de simplist şi se bazează pe ventuze pentru a fixa telefonul într-o poziţie fixă. Partea bună a acestui sistem ţine de compatibilitatea cu orice smartphone. În definitiv, nu vorbim de prize cu o lungime limitată care prind telefonul de margini. În întreaga ecuaţie, există şi un braţ flexibil care vă permite să vă rabataţi telefonul la 90, 120, 150 sau 180 de grade, în funcţie de poziţia pe care o veţi stabili ca fiind cea mai confortabilă.

Momentan, pe canale oficiale, accesoriul nu poate fi achiziţionat decât de pe Amazon Japonia la 21 de dolari. Sunt însă convins că nu va dura mult până veţi putea pune şi voi mâna pe unul.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele