19 iun. 2014 | 14:00

Primul patch pentru Watch Dogs este detaliat

ACTUALITATE
Primul patch pentru Watch Dogs este detaliat

Watch Dogs, titlul care a reușit să se descurce foarte bine încă de la lansare, prin vânzarea a 4 milioane de copii în prima săptămână, așteaptă deja un update.

Watch Dogs Patch

Watch Dogs nu este chiar un joc complet și, chiar dacă a avut un succes foarte mare la public, sunt mulți care s-au plâns de numeroase elemente din joc. Ubisoft a dezvăluit deja o serie de detalii despre primul patch care va fi disponibil în cîteva zile pentru Watch Dogs. Update-urile detaliate în acest patch se aplică pentru PC, deși probabil pentru varianta de consolă vor fi disponibile aceleași modificări.

Acest update va rezolva problema salvării în joc, situația în care nu se mai încarcă armele, și anumite elemente care au avut un efect negativ asupra experienței de multiplayer. Înafară de asta, se vor rezolva și alte probleme precum cele cu sistemele SLI, iar gameplay-ul va fi mai fluid din punct de vedere grafic, pe toate plăcile grafice de pe piață.

În cadrul meniului va fi notată și versiunea jocului și va dura ceva vreme până când acest update major, dar și următoarele update-uri minore vor reuși să rezolve problemele apărute, care chiar afectează negativ experiența de gaming.