23 mai 2014 | 09:47

Primul dans realizat cu drone te fascinează prin ceva magic [VIDEO]

VIDEO
Primul dans realizat cu drone te fascinează prin ceva magic [VIDEO]

Distrugând mitul că , clipul de mai jos întruchipează primul dans în care partenerii domnişoarelor sunt drone.

dancing-drone video dans magic

La cât de mare este grădina internetului, rareori mai întâlnim clipuri originale, creative, încărcate de magie, care să ne lase cu gura căscată. Din fericire, există şi excepţii de la regulă.

Cea mai recentă dovadă de clip care trebuie urmărit pentru nivelul semnificativ de spectaculozitate o vedeţi integrată mai jos. Aceasta vine din Japonia şi este rezultatul efortului creativ al trupei The Eleven Play. Echipa de dansatori sincron din imaginea de mai sus este prima din lume care şi-a integrat în spectacol un număr de trei cu patru elice.

Întreaga semnificaţie a show-ul este dificil de interpretat. Cu toate acestea, este interesant de văzut cum la un moment în spectacol, într-un joc remarcabil de lumini şi umbre, dronele par că gonesc actorii de pe scenă pentru a rămâne singure în centrul atenţiei. Să aibă oare legătură cu umanizarea tehnologiei moderne şi asocierea de roluri artistice unor roboţi zburători?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele