30 iul. 2014 | 10:00

Povestea din Assassin’s Creed Unity într-un scurtmetraj de animaţie [VIDEO]

VIDEO
Povestea din Assassin's Creed Unity într-un scurtmetraj de animaţie [VIDEO]

Mai sunt câteva luni până ce se lansează noul  Unity, iar pe YouTube a fost publicat un scurtmetraj de animație inspirat de acest titlu. 

assasins creed unity

, noul joc din populara serie Ubisoft, va fi disponibil în câteva luni. Pe lângă o grafică impresionantă, specifică PC-urilor de ultimă generaţie şi consolelor next-gen, jocul va introduce un mod co-op cu patru jucători.

Pentru a promova respectivul titlu, Rob Zombie a lansat un scurt metraj de animaţie, cu elemente foarte sângeroase, pe care îl puteţi viziona mai jos. Acesta expune câteva detalii legate de perioada Revoluţiei Franceze prin intermediul unor cadre destul de macabre. Dacă stilul grafic folosit vi se pare cunoscut, s-ar putea să aibă legătură cu persoana responsabilă de ilustraţie. Tony Moore, desenatorul, este co-creator la The Walking Dead.

Una peste alta, acest clip reprezintă cel mai recent mod de a vă atrage atenţia asupra Assassin’s Creed Unity.

În urmă cu câteva săptămâni, patru tineri s-au întrecut pe acoperișurile Parisului, îmbrăcați ca personajele din Assassin’s Creed. Scurtmetrajul parizian îl puteți vedea mai jos.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele