05 iun. 2014 | 09:00

Temple Run – popularitate de miliarde de oameni

ACTUALITATE
Temple Run - popularitate de miliarde de oameni

Multiplele variante de Temple Run au atins un prag de popularitatea incredibil la nivel internaţional, iar creatorii l-au detaliat într-un infografic.

temple_run infografic statistica

Atingerea pragului de un miliard de download-uri este ocazia cu care a fost creat infograficul de mai jos, chiar dacă acesta mai surprinde şi multe alte detalii foarte interesante.

Deşi devenise foarte evident încă de la prima iteraţie că creează dependenţă, nu cred că se aştepta nimeni ca după mai multe variaţii pe aceeaşi temă reţeta încă să funcţioneze. Nu de alta, dar am mai mai furat artefacte şi am alergat de monştri în multe alte jocuri. Aceste detalii se pare că nu contează, altfel nu-mi explic cum un joc aparent simplu este jucat în majoritatea ţărilor de pe glob.

În total, până la această oră au fost jucate peste 32 de miliarde de jocuri pe o perioadă acumulată petrecută in-game de 216.018 ani. Dacă aveţi o pasiune pentru distanţe parcurse într-un mediu virtual, aproximativ 50 de trilioane de metri au alergat toţi jucătorii de Temple Run de la lansarea primului titlu.

Sunt curios dacă aceste statistici ar trebui să funcţioneze ca preludiu pentru un eventual Temple Run 3 sau dacă ar trebui să ne pregătească pentru confirmarea zvonurilor legate de pe acelaşi scenariu. În orice caz, Imangi Studios au pus mâna pe adevărata comoară cu acest joc gratuit încărcat de achiziţii in-app.

infographic temple run record

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele