21 sept. 2014 | 10:32

Playtech TV – Cele mai bune aplicații pentru elevii de liceu [VIDEO]

ACTUALITATE
Playtech TV - Cele mai bune aplicații pentru elevii de liceu [VIDEO]

Playtech de la Focus de pe Prima TV a adus sâmbăta aceasta cele mai interesante aplicații pentru elevii de liceu. Abia a început școala, așa că ne-am gândit să vă spunem cum puteți fi elevi mai buni.

Aplicatii pentru elevii de liceu

Am ales trei aplicații educaționale și care trec dincolo de scenariul în care tableta și smartphone-ul sunt folosite doar pentru distracție. Așadar, iată o descriere succintă a aplicațiilor prezentate în rubrica de la jurnalul de știri Focus.

Elevate e un antrenor pentru creierul nostru, disponibil pentru toate dispozitivele mobile. Ne îmbunătățește concentrarea, memoria și atenția cu ajutorul unor jocuri personalizate pentru fiecare. Practic, avem 20 de jocuri care ne îmbunătățesc creierul.

Aplicația e disponibilă aici. 

TED e cea mai mare conferință din lume care strânge diverse personalități inspiraționale. De pe TED un elev poate să se inspire, să vadă cum gândesc geniile din această lume și cum va arăta viitorul.

Intrați pe TED.com la acest link. 

Coursera e cea mai mare platforma universitară online din lume. A reușit în câțiva ani de la fondare să strângă școli celebre din întreaga lume. Aici, oricine poate să se înscrie la cursuri de facultate din întreaga lume, de la cele mai prestigioase universități din lume. Pentru un elev de liceu, poate fi un antrenament foarte bun, mai ales că nici măcar nu trebuie să fie prezent, ci să-și dea temele la timp pe internet.

Coursera e disponibilă pentru Android și iOS. 

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele