16 iun. 2014 | 13:00

Pinterest este acum ținta unor hackeri

ACTUALITATE
Pinterest este acum ținta unor hackeri

Ca și utilizatori de Pinterest, veți fi interesați să aflați că și această platformă de socializare a fost ținta unor atacuri ale hacker-ilor.

Pinterest

Ca și rezultat al atacurilor asupra rețelei de socializare Pinterest, un număr foarte mare de coturi au început să distribuie ”realizările” lor în materie de slăbit, pe toate celelalte rețele sociale ca Twitter, Google+, Facebook. Nu este prima dată când are loc această situație, Instagram fiind și el victima unui astfel de atac în trecut, deși, de acestă dată a existat o varietate mai mare de tipuri de mesaje ce sugerează consumarea unor fructe ”magice” pentru a slăbi rapid. Probabil cel mai predominant termen în acest atac, a fost cel de ”akai berry”.

Rămâne de văzut totuși care a fost modalitatea prin care hackerii au decis că cel puțin jumătate din numărul utilizatorilor de Pinterest, au pierdut un număr semnificativ de kilograme, chiar dacă în realitate s-a întâmplat poate chiar opusul. Probabil nu va ieși mare lucru din această acțiune, înafară de promovarea în masă a unor soluții false de slăbit. În cazul în care contul dvs a fost afectat de vreun mesaj de genul, puteți să vă așteptați la mesaje de la familie și prieteni, care vă vor întreba care a fost secretul.