14 iun. 2014 | 14:00

Pic Nix vă ajută să vă ironizaţi prietenii care abuzează de Instagram

ACTUALITATE
Pic Nix vă ajută să vă ironizaţi prietenii care abuzează de Instagram

Un nou serviciu online pentru postări anonime pe prinde teren, acesta poartă numele de Pic Nix şi vă ajută să vă ironizaţi prietenii.

pic nix co anti instagram

Ni se întâmplă foarte des să avem un prieten care . Indiferent că postează prea multe selfie-uri, prea multe poze din vacanţă sau prea multe poze cu nou născuţi, sigur ştiţi pe cineva care se încadrează în acele scenarii. În teorie, ca să nu mai fiţi stresaţi de respectiva situaţie, puteţi foarte uşor să daţi unfollow celor care exagerează cu anumite imagini dintr-o singură categorie. Dacă nu vreţi însă să apelaţi la soluţii radicale, mai există o metodă prin care le puteţi atrage atenţia că greşesc, într-un mod anonim desigur. În definitiv, nu vreţi să vă stricaţi relaţia cu nimeni.

O echipă de programatori de la A&G Labs au realizyat Pic Nix. Accesibil la adresa www.picnix.co, printr-un sistem de tip next, next, finish, serviciul online realizează o postare pe care o adresează persoanei care vă deranjează, fără ca această să ştie sursa originală a mesajului. Puteţi alege dintre 16 ofense pe care le puteţi adresa şi, pentru a nu abuza de serviciu, nu puteţi introduce voi manual o linie de text. Este suficient să faceţi click pe Vacation, după ce aţi introdus numele contului de Instagram al persoanei care vă supără şi automat va fi creată o imagine precum cea de mai sus care invită destinatarul ,,Să-şi caute de lucru”.

Întreaga idee pare destul de bine pusă la punct şi s-ar putea să-i încânte enorm pe cei care vor să-şi atenţioneze prietenii de potenţiale abuzuri. Singura problemă este că toate mesajele pleacă de la @PicNixer şi nu-i împiedică nimic pe cei de la Instagram să blocheze acel cont. Nu de alta, dar nu sunt acceptate conturile care au roboţi în spatele tastaturii în loc de oameni.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele