05 mai 2014 | 18:00

Pasionaţii de skating vor juca Tony Hawk’s pe iOS şi Android

ACTUALITATE
Pasionaţii de skating vor juca Tony Hawk's pe iOS şi Android

Pentru prima oară, experienţa de skating din jocurile cu Tony Hawk va fi portată în această vară pe iOS şi Android

tony hawk shred session franciza ios android

În urmă cu ceva timp, popularul skater Tony Hawk anunţa într-un interviu că, deşi nu lucrează la un joc complet nou, colaborează la un titlu pentru mobile.

După ce ne-am petrecut copilărila încercând să ne finisăm talentul virtual la skating în jocuri precum Tony Hawk’s Pro Skater 2 sau , în câteva luni vom putea retrăi acele experienţe pe smartphone-uri şi tablete. În colaborare cu studiourile Big Bit din Regatul Unit, Tony Hawk îşi va pune amprenta pe un nou titlu intitulat Tony Hawk’s Shred Sessions. Acesta va funcţiona de minune pe dispozitivele cu iOS şi Android şi va fi publicat de Activision.

Pe lângă faptul că întreaga mecanică de joc va fi reinventată pentru a fi controlată cu un touchscreen, Shred Sessions va încorpora în egală măsură elemente noi de gaming şi unele care v-au atras în trecut pe alte dispozitive. Vor exista multe misiuni cu scopuri foarte bine definite, pe care să le puteţi bifa şi compara cu prietenii. În acelaşi timp, dacă vă consideraţi deja foarte buni, puteţi experimenta Survival Mode, unde sunt motivaţi să faceţi combinaţii de trick-uri din ce în ce mai lungi şi mai complexe.

Nu ştim încă un preţ pentru noul Tony Hawk’s, dar în 2-3 luni ar trebui să-l găsim în Google Play şi Apple AppStore şi ne vom lămuri atunci.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele