06 oct. 2014 | 21:28

Palit anunță placa video GTX 980 Super-JetStream

ACTUALITATE
Palit anunță placa video GTX 980 Super-JetStream

Noua serie de plăci grafice de la Nvidia a fost lansată acum mai puțin de două săptămâni, iar Palit este doar unul din producătorii care încă anunță variantele sale pentru acest GPU.

Palit-GTX-980-Super-JetStream

Ultima versiune a producătorului palit este GTX 980 Super-JetStream. Aceasta se dorește a fi cea mai performantă placă a momentului, chiar mai rapidă decât propria versiune JetStream. De aici probabil și notația Super. Placa vine cu frecvențe respectabile de overclock de 1203 MHz și frecvență boost de 1304 MHz, 7.2 GHz frecvență efectivă pentru memoriile GDDR5. Din punct de vedere design placa nu este atât de diferită de ce a lansat deja producătorul atunci când a făcut Nvidia anunțul. Are același PCB și culori de referință și același sistem de răcire.

Placa pare mai mult a fi selectată dintre modelele cele mai bune care au ieșit de pe linia de producție, acele modele care suportă un nivel de overclocking mai ridicat, și cărora li s-a mai pus un ”Super” în față pentru a reprezenta elita plăcilor ce folosesc acest GPU. Desigur, prețul premium justifică garanția că această placă ajunge la viteze mai ridicate decât celelalte modele. Nu există încă detalii despre prețul acestei plăci, însă cel mai probabil va fi o idee mai scumpă decât versiunea simplă JetStream de la Palit.

Palit-GTX-980-Super-JetStream-1