22 sept. 2014 | 10:52

OnePlus One, confirmat la precomandă din octombrie

ACTUALITATE
OnePlus One, confirmat la precomandă din octombrie

OnePlus, compania care produce unul dintre cele mai entuziasmante telefoane de până acum, OnePlus One, a confirmat oficial că va deschide comenzile pentru acest terminal din octombrie, după mai multe informații de acest tip la începutul lunii.

OnePlus one

Reprezentanții companiei din China au anunțat că vor deschide comenzile pentru telefon din octombrie. Până acum, cei care voiau să cumpere telefonul de 350 de dolari și cu specificații de top trebuiau să intre într-un sistem complex de invitații.

OnePlus a explicat că, fiind un startup, nu voia să riște să producă prea multe terminale și să piardă. Din acest motiv, ei au fost foarte conservatori și au vrut să se asigure că toate terminalele vor fi vândute. Din octombrie, OnePlus va deschide un sistem de precomandă, care va înlocui sistemul de invitații. Nu veți putea cumpăra telefonul imediat, ci veți fi puși pe o listă de așteptare.

Pentru scurt timp, doritorii vor putea cumpăra direct. Dacă nu mai există stoc, comanda se transformă automat în precomandă. Ferestrele vor fi deschise ocazional și vor fi anunțate pe site-ul oficial OnePlus și pe pagina lor de Facebook.

OnePlus One este un telefon de 5,5 inci, cu rezoluție Full HD. Are sistem de operare CyanogenMod 11S. La nivelul puterii de procesare, este dotat cu un Qualcomm Snapdragon 801 quad-core, la 2,5 Ghz. Camera foto este de 13 megapixeli, iar cea frontală este de 5 megapixeli. Bateria are o capacitate de 3.100 de miliamperi.

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele