12 oct. 2014 | 13:31

O imagine din Uncharted 4 dezvăluie grafica incredibilă a personajelor

ACTUALITATE
O imagine din Uncharted 4 dezvăluie grafica incredibilă a personajelor

Uncharted 4 A Thief’s End este unul dintre cele mai așteptate jocuri pentru Playstation 4. Titlul a fost prezentat pentru prima dată la evenimentul E3, iar acum avem și o imagine detaliată cu personajul principal.

uncharted 4

În cadrul evenimentului E3, cei de la studioul Naughty Dog au prezentat un trailer interesant, iar acum, putem vedea mai în detaliu cum va arăta Nathan Drake.

Uncharted 4 va marca sfârșitul acestei serii create exclusiv pentru consolele Playstation. Imaginea de mai jos a fost creată pentru a marca sfârșitul aniversării de 30 de ani de Naughty Dog și un eveniment în care se va discuta despre modelarea 3D.

Imaginea cu Drake va face, cel mai probabil, parte din prezentarea pe care cei de la studioul de jocuri au pregătit-o pentru public.

Trailerul prezentat la E3 nu a fost randat dinainte, ci a fost rulat pe un Playstation 4 aflat în culise, iar imaginea nouă pare să fie desprinsă din joc.

Cum va arăta, totuși, Drake, în timpul jocului – nu în filmulețele dintre nivele – rămâne un mister. Cert este că Uncharted 4, care se va lansa anul viitor, va fi un adevărat succes, atât pentru consola PS4, cât și pentru studioul care l-a creat.