29 mai 2014 | 14:20

Noul Wolfenstein: The New Order depăşeşte recorduri de piraterie

ACTUALITATE
Noul Wolfenstein: The New Order depăşeşte recorduri de piraterie

Cei de la TorrentFreak au confirmat că : The New Order, jocul lansat în urmă cu o săptămână, a fost piratat deja de 100.000 de ori.

wolfenstein-the-new-order-moon-artwork

Mai e mult de muncă până când pirateria va fi descurajată la nivel global într-un mod mai eficient sau până când noi vom fi dispuşi să facem investiţii semnificative în software original. Până atunci, chiar dacă unele companii caută soluţii proprietare anti-piraterie, jocurile, muzica şi filme se descarcă de pe torrent.

De această dată, echipa TorrentFreak a ţinut să ne informeze în legătură cu . Pe de o parte, au existat cei care au fost descurajaţi de dimensiunea generoasă a titlului, egală cu 43,65 GB. Indiferent de banda de internet, această valoare implică o perioadă destul de lungă de aşteptare pentru descărcare la care se adaugă şi un spaţiu de stocare generos pe hard disk. Pe de altă parte, numărul celor care au făcut un efort şi au descărcat jocul nu a fost deloc mic. Peste 100.000 de download-uri ilegale au înregistrat variantele de Wolfenstein disponibile pe site-uri de torrent.

Deşi o dimensiune fabuloasă nu poate fi neapărat considerată ca fiind o măsură anti-piraterie, este interesant să citeşti pe ThePirateBay comentarii de la utilizatori care au preferat să descarce jocul de pe Steam, contra cost, pentru că durează mai puţin. În plus, pe torrent, mai există şi riscul ca un joc descărcat să nu funcţioneze, o posibilitate care devine mai frustrantă odată cu dimensiunea ,,experimentului”.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele