23 iul. 2014 | 17:00

Noul Humble Bundle vine de la Square Enix

ACTUALITATE
Noul Humble Bundle vine de la Square Enix

Ultima versiune de Humble Bundle este oficial disponibilă și oferă o selecție foarte bună din titlurile celor de la Square Enix.

Square Enix Humble Bundle

Printre titlurile ce se numără în noul Humble Bundle de la Square Enix, se află și franciza completă Deus Ex, seria Hitman, precum și altele de intere. Ca de obicei, plătind mai mult decât oferă media, veți primi o colecție mai mare de jocuri pentru librăria voastră digitală. Pentru început, veți primi Thief Gold, Daikatana, Mini Ninjas, Anchronox, Hitman: Codename 47 și Hitman 2: Silent Assassin, plătind doar 1 dolar sau mai mult, în funcție de cât de mult vă lasă inima. Media la acest moment este de 6.72 dolari, și depășirea acesteia vă oferă accesul la Deus Ex: Invisible War, Deus Ex: The Fall, Hitman Absolution, Nosgoth Veteran Pack și Battlestations Midway. Există încă o căsuță liberă pentru jocurile ce urmează să fie adăugate marțea viitoare.

Dacă nici acestea nu sunt suficiente, și dispuneți de mai mult de 15 dolari, veți putea obține titluri precumDeus Ex: Human Revolution Director’s Cut, Just Cause 2, Lara Croft and the Guardian of Light, Deus Ex Game of the Year Edition and Kane & Lynch 2: Dog Days. Doar pentru câteva dintre aceste titluri am putea considera că 15 dolari este o sumă mai mult decât corectă. Linkul pentru promoție se află aici. Humble Bundle