27 aug. 2014 | 12:06

Noul BitTorrent Sync te ajută să-ţi partajezi directoare cu prietenii

ACTUALITATE
Noul BitTorrent Sync te ajută să-ţi partajezi directoare cu prietenii

În încercarea de a facilita transferul rapid de informaţii într-un mod sigur, noul îţi permite să partajezi directoare cu prietenii.

bittorrent-sync-blue

Cei de la , creatorii popularului standard, se străduiesc de câţiva ani să-l reinventeze pentru a-l învălui într-o aură de legalitate. Din această tranziţie face parte şi utilitarul BitTorrent Sync, descărcabil gratuit de pe Bittorrent.com.

Ajuns la versiunea 1.4, noul Sync vine ca un upgrade major de funcţionalitate adus aplicaţiei de transfer de fişiere între prieteni. Dacă nu aţi mai interacţionat până acum cu BitTorrent Sync merită să-l aveţi în vedere ca fiind un sistem de partajat orice fel de documente direct de pe sistemul vostru, fără servere terţe sau intermediari. Practic, limitat doar de conexiunea voastră la internet, cineva poate copia câţiva GB de date, pe care aţi optat să-i partajaţi, de la voi.

De acum, puteţi partaja directoare întregi cu documente folosind banale link-uri prin BitTorrent Sync. Este adevărat că destinatarul trebuie să-şi instaleze şi el micul utilitar pentru a iniţia descărcarea fişierelor, dar nici unul dintre voi nu trebuie să-şi creeze vreun cont. În plus, aveţi opţiuni avansate de a defini interacţiunea internauţilor cu fişierele voastre. Totodată cu update-ul la 1.4, interfaţa Sync a fost reinventată pentru a fi mai uşor de înţeles şi de utilizat, atât pe Windows şi Mac, cât şi pe Linux.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele